Vásároljon arcápolókat 4 800 Ft feletti értékben, és tegyen szert ajándékra!

Alyssa Ashley Oud Eau de Parfum nőknek

Készleten   |  (ID: )
3 790 Ft
Kézbesítés:
Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Az amerikai Alyssa Ashley a múlt század 60-as éveiben mutatta meg magát a világnak, és illataira azonnal felfigyeltek. Abban az időben ugyanis igencsak különlegesnek, innovatívnak számítottak. A márkanevet a tehetséges festő és parfümkedvelő legkisebb lányának neve ihlette. Alyssa a haja miatt az Ashley becenévre is hallgaott, így a kettő kombinációjaként született meg a márkanév.

Alyssa Ashley illatok

Mi teszi az Alyssa Ashley illatokat különlegessé? Már az első, egyszerűen Alyssa Ashley névre keresztelt illat is bebizonyította, hogy a szabadszellemű hippi generáció ihlette és ez volt számára az irányadó. A márka ma is elsősorban a fiatalokat célozza meg, lehetőséget adva nekik arra, hogy kitűnjenek a tömegből. Határozottan érdemes kipróbálni az uniszex Alyssa Ashley Musk Eau de Toilette illatot. Kulcsösszetevője az érzéki pézsma.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés 4.0

(Értékelések száma:3)

  • 100 % ajánlja

Vélemények


Parfumaholic
Vásárlói vélemény - Parfimo.hu

Vakvásárlásra nem ajánlom. Feltétlenül kipróbálni vásárlás előtt! Olyan, mint egy halom farönk, halomba ömlesztve. Egy frissen felsepert (de mégis poros), félhomályos, hűvös pince sarkában, ahol tömjénes füstölő illata száll a poros hűvös levegőben és keveredik a farönkök ódon illatával. Komor. Idősebb férfinak ajándékoztam, akin nagyon jól állt, de túl komolynak találta. Ruhás szekrény illatosítóként viszont remekül bevált.

  • Nagyon egyedi illat. Tartós, erős szillázzsal.
  • Ideális illat komoly férfi számára.
  • Férfias.
  • Lineáris. Felfújástól a teljes elhalványulásig ugyanolyan az illata.
Vásárlói vélemény - Arukereso.hu

Ebben a parfümben számomra az oud nem érvényesül, inkább a tömjén és mirrha valamiféle szintetikus formában. Mindenesetre az az érzésem, hogy fiatal vagyok még ehhez az illathoz. Az uniszex elnevezéssel ellentétben, inkább női illat.

  • Rendkívül jó minőség, legalább 8 órán át velem marad az illat. Nincs zavaró szillázsa. Elegáns egy idősebb hölgyön. Olcsó és kimagasló minőségű.
  • Számomra a tömjén szintetikusnak hat. Az anyukámnak adtam a parfümöm, ő már szívesen viseli.
Juli
Vásárlói vélemény - Parfimo.hu

Csodálatos, tartós, orientális illat, ami meglehetősen modern, nem retró egyáltalán. Púderes, fás oud, nagyon vonzó illat, bátran ajánlom, a mirrha elég jól kiérződik az illatjegyek közül.


Visszajelzés hozzáadása és segítsen másoknak a választásban.
Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest