Legyen az Öné a C-THRU termékek 3 500 Ft feletti vásárlásához járó ajándék!

Agent Provocateur Fatale Intense Eau de Parfum nőknek

Nem találta meg, amit keresett? Tekintsen meg hasonló illatokat! ÉRDEKELNEK A JAVASLATOK

Termékleírás

Érzéki, szenvedélyes és bátor. Ez az Agent Provocateur. A márka a magabiztos nőket célozza meg különleges luxusillataival, amelyek tökéletesen kiegészítik szexi megjelenésüket. Az Agent Provocateur kínálatában elsősorban virágos-gyümölcsös és orientális-virágos illatjegyek dominálnak. Mindez érzéki üvegcsékbe rejtve, ami sejtteti, hogy valami különlegeset tartalmaznak.

Az Agent Provocateur kezdetei

A londoni Agent Provocateur elsősorban luxusfehérneműiről ismert. Legelső kollekciója 1994-ben került bemutatásra, és azóta az Agent Provocateur butikok a világ 10 országában jelentek meg. A luxusminőségű csipke és korzettek kiemelkedtek az akkori felhozatalból. Az Agent Provocateur alapítója Joseph Corré pontosan ilyen márkát kívánt létrehozni. Törekvéseinek megvalósítása kétségtelenül sikeres volt. Illatszereket 2000-ben kezdett értékesíteni. Már az elsőként megjelenő, egyszerű névre hallgató Agent Provocateur addig nem látott pozitív visszhangnak örvendett. A márka igyekezete és vágya az volt, hogy lerombolja a megszokott sztereotípiákat. Illatszereiben éppen ez nyilvánul meg. Mintha csak azoknak a nőknek lettek volna teremtve, akik érzékiek, nem megalkuvók és minen helyzetben bátran viselkednek.

Az Agent Provocateur illatokban rejtőző szenvedély és érzékiség

Az Agent Provocateur széles skálájú kínálata egyedi és ellenállhatatlan illatkompozíciókat tartalmaz. Az érzéki, ugyanakkor gyengéd Agent Provocateur illatok képesek kiválóan kiemelni a hölgyek szépségét, érzékiségét, magabiztosságát. Azokét, akik mernek a figyelem központjában lenni, és nem riadnak meg túlfűtött vágyaiktól. A tüzes Agent Provocateur illatalkotásai az elszánt nőknek szólnak, de a félénk lányoknak is tud mit ajánlani, és az örök romantikus lelkekhez is van pár szava. A belőlük áradó érzékiséget és erőt a parfümös üvegek is tükrözik. Egy biztos, Önnek is tetszeni fognak.

Kóstoljon bele Ön is a finom csábítás mámorító világába.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest